HTML

Vagdalthús

Gyűjteményes SPAM- és HOAX-lexikon, minden ami szemet szúr a kukában.

(X)

Friss topikok

  • : Megszűnt a több évtizedes munkahelyem. Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezd... (2012.03.23. 08:16) Küldj 10$-t és megtanítunk SPAM-elni
  • aranyhaj.blogspot.com: Amikor a szüleim először kaptak ilyen levelet, komolyan elhitték, hogy nyertek valamit. :-) Ez pár... (2007.12.12. 20:54) Nyertem a lottón!
  • B-road: Renesis: ertelme gondolom az, hogy egy ido utan kezd kimenni a divatbol a dohanyzas, es egyre keve... (2007.12.05. 11:01) Jól nézd meg, honnan rendelsz cigit

Linkblog

Van azért még szufla Nigériában

2007.11.23. 23:16 Szilu

Betévedtem egy régen nem használt webmail-es mailboxomba és rá kellett jönnöm, hogy a nigériai levél nem szűnt meg, csak kimaradtam a szórásból az utóbbi időben. Az említett rég elhanyagolt címre az elmúlt 3 hónapban is 10-nél több ilyen felhívás érkezett. Még mindig vannak emberek, akiket ezzel a száz éves sztorival csőbe lehet húzni?

Szólj hozzá!

Címkék: spam csalás lehúzás nigériai levél

A bejegyzés trackback címe:

https://vagdalthus.blog.hu/api/trackback/id/tr49239885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása