HTML

Vagdalthús

Gyűjteményes SPAM- és HOAX-lexikon, minden ami szemet szúr a kukában.

(X)

Friss topikok

  • : Megszűnt a több évtizedes munkahelyem. Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezd... (2012.03.23. 08:16) Küldj 10$-t és megtanítunk SPAM-elni
  • aranyhaj.blogspot.com: Amikor a szüleim először kaptak ilyen levelet, komolyan elhitték, hogy nyertek valamit. :-) Ez pár... (2007.12.12. 20:54) Nyertem a lottón!
  • B-road: Renesis: ertelme gondolom az, hogy egy ido utan kezd kimenni a divatbol a dohanyzas, es egyre keve... (2007.12.05. 11:01) Jól nézd meg, honnan rendelsz cigit

Linkblog

Képzavar: nigériai levél Skóciából

2007.12.06. 12:31 Szilu

Ez már a valódi globalizáció, nigériai levelem jött Skóciából. Eddig is kaptam már hasonlókat szép számban Nigériától eltérő országból, de Európából még soha. Kíváncsi vagyok mit lépnének a helyi hatóságok, hogy valóban UK-beli telefonszámon lehet 419-es csalásra jelentkezni. Lehet, hogy írok is egy emilt a Scotlad Yard Skót Rendőrség-nek.

Ha valaki volt olyan hülye, hogy jelentkezett a felhívásra, megírhatná kommentben, hogy Európában marad-e a történet, vagy a második lépcső már Afrikában van.

Végül pedig álljon itt egy gyűjtemény nigériai levelekből. Sajnos nem mostanában volt utoljára frissítve, de azért tanulságos.

Dear Sir/Madam,
 
I am Steven Kenneth,a senior staff with a bank in Scotland, UK. I have only written to seek your indulgence and help. I wish to transfer a huge amount from the UK to a designated bank account of your choice. Thus, for your indulgence and support(morally, financially etc.) I propose an offer of 45% of the total amount to be yours after the transfer has been successfully concluded.
 
Kindly reply me at steven_kenneth44@hotmail.com, stating your interest, or call +447783708297 and I shall furnish you with the details and necessary proceedure with which to make the transfer.I anxiously await your response.
 
Thanks and Godbless.
Sincerely yours,
Mr.Steven Kenneth.

Szólj hozzá!

Címkék: telefon bank pénz csalás lehúzás bulk mail nigériai levél

A bejegyzés trackback címe:

https://vagdalthus.blog.hu/api/trackback/id/tr29254268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása