HTML

Vagdalthús

Gyűjteményes SPAM- és HOAX-lexikon, minden ami szemet szúr a kukában.

(X)

Friss topikok

  • : Megszűnt a több évtizedes munkahelyem. Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezd... (2012.03.23. 08:16) Küldj 10$-t és megtanítunk SPAM-elni
  • aranyhaj.blogspot.com: Amikor a szüleim először kaptak ilyen levelet, komolyan elhitték, hogy nyertek valamit. :-) Ez pár... (2007.12.12. 20:54) Nyertem a lottón!
  • B-road: Renesis: ertelme gondolom az, hogy egy ido utan kezd kimenni a divatbol a dohanyzas, es egyre keve... (2007.12.05. 11:01) Jól nézd meg, honnan rendelsz cigit

Linkblog

Kis gonosz ártatlan spam

2007.12.11. 23:38 Szilu

Subject: Csak Szegedieknek, többiek töröljék!


Üdvözlünk!

 

Mi most egy kis gonosz, ártatlan spamet küldtünk Neked, viszont cserébe kínálunk egyenlőre Szegedieknek bruttó 299Ft/60 perces áron használható nyelvtudást csak Neked! Amit bátran tudsz majd használni munkádhoz, nyelvvizsgádhoz, vagy utazásodhoz.

 

Üdv.

 

MATRIX Nyelv kft.

 

http://villam.rexamo.com/node/104

 

U.I.

Megigérjük több levelet nem küldünk, de ha még is, akkor a nagy egyetemes internetes címlistán kétszer szerepeltél.

Mérges levelet ne küldj, mert spamunk már kiment, viszont kívánunk Neked Kellemes Ünnepeket!

 

 


Na ez érdekes műalkotás. Mint mikor igaz megbánással előre bocsánatért esedezel, miközben a barátod hátába mártod a nagykést. Felkerültek a radaromra, figyelni fogom, betartják-e az ígéretüket a további levelezés felfüggesztéséről. Azért mégis van benne valami ártatlan báj, kevésbé húztam fel magam rajta, mint egyébként szoktam.

Szólj hozzá!

Címkék: spam

A bejegyzés trackback címe:

https://vagdalthus.blog.hu/api/trackback/id/tr32261008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása