HTML

Vagdalthús

Gyűjteményes SPAM- és HOAX-lexikon, minden ami szemet szúr a kukában.

(X)

Friss topikok

  • : Megszűnt a több évtizedes munkahelyem. Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezd... (2012.03.23. 08:16) Küldj 10$-t és megtanítunk SPAM-elni
  • aranyhaj.blogspot.com: Amikor a szüleim először kaptak ilyen levelet, komolyan elhitték, hogy nyertek valamit. :-) Ez pár... (2007.12.12. 20:54) Nyertem a lottón!
  • B-road: Renesis: ertelme gondolom az, hogy egy ido utan kezd kimenni a divatbol a dohanyzas, es egyre keve... (2007.12.05. 11:01) Jól nézd meg, honnan rendelsz cigit

Linkblog

Vagdalthúst a füledbe

2007.11.21. 10:49 Szilu

A kéretlen reklámmal való zaklatás egyik legidegesítőbb formája, ha telefonon halmoznak el fantasztikus ajánlatokkal. Az utóbbi időben előszeretettel alkalmazzák ezt a módszert bankok is ügyfeleik elidegenítésére. Független üzletkötőik hívogatják a számlatulajdonosokat, hogy felajánlják az igen kedvező hitellehetőségeket.

Nincs elég pénzed? Keveset keresel? Vegyél fel személyi hitelt, most olcsó! Rögtön telik majd a 200 centis plazmatévére, meg az egzotikus nyaralásra. Megy a szekér, kirúgunk a hámból, mit nekünk alacsony fizetés! Kicsivel később pedig arra döbben rá a polgár, hogy volt ugyan Tahitin nyaralni, meg kidobta a könyvespolcot, hogy beférjen a házimozi a panel nappalijába, de a nyári fényképeket, amiket az új digitális géppel lőtt, nem lehet megenni, annak a kurva hitelnek meg lejárt a türelmi ideje, és az akciós 3-6 hónapos időszaka is, oszt most tejelni kell, vagy viszik az életszínvonalat a behajtók. Tóta W.-nek igaza van, tényleg oda kell írni a hülyemagyarnak, hogy A KÖLCSÖNT BIZONY VISSZA IS KELL ADNI! Nyakunkon a Karácsony, egyre aktuálisabb a téma.

A post apropója, hogy az imént hívott fel a sokadik független üzletkötő - a számlavezető bankom nevében - ajánlatával, akit sokadikként küldtem a fenébe a számtalan eddigi próbálkozóhoz hasonlóan. SZVSZ, ha kölcsönre van szükségem, akkor magam keresem a lehetőséget, körülnézek a piacon, mi a kínálat, mitholmennyiért kapok, de semmi esetre sem fogok azért szabadon felhasználható személyi kölcsönt felvenni, csak mert most épp valaki adni akar. Akkor se, ha mégoly jószándékúan, minden gazdasági érdekét félredobva teszi is a bank.

Szólj hozzá!

Címkék: marketing spam telefon bank hitel pénz

A bejegyzés trackback címe:

https://vagdalthus.blog.hu/api/trackback/id/tr60236706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása