HTML

Vagdalthús

Gyűjteményes SPAM- és HOAX-lexikon, minden ami szemet szúr a kukában.

(X)

Friss topikok

  • : Megszűnt a több évtizedes munkahelyem. Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezd... (2012.03.23. 08:16) Küldj 10$-t és megtanítunk SPAM-elni
  • aranyhaj.blogspot.com: Amikor a szüleim először kaptak ilyen levelet, komolyan elhitték, hogy nyertek valamit. :-) Ez pár... (2007.12.12. 20:54) Nyertem a lottón!
  • B-road: Renesis: ertelme gondolom az, hogy egy ido utan kezd kimenni a divatbol a dohanyzas, es egyre keve... (2007.12.05. 11:01) Jól nézd meg, honnan rendelsz cigit

Linkblog

Küldj 10$-t és megtanítunk SPAM-elni

2007.11.20. 09:31 Szilu

Első páciensem, akit itt pellengérre állítok, Sz. úr, aki nem átallott saját nevében üzenetet küldeni, hogy gondoljam végig, elég pénzt keresek-e, és hogy megváltoztathatom az életemet, és valóra válthatom az álmaimat (hogy ne kapjak ilyen leveleket?), csak kattintsak a mellékelt link-re.

A link a www.penz.freebase.hu oldalra mutatott, ahol a szokásos MLM-es dumával fogadtak, hogy fantasztikus pénzkereseti lehetőséget kínálnak, soha vissza nem térő alkalom, akár XYZ dollárt kereshetek akár igen rövid idő alatt. Ez még mind nem lett volna olyan érdekes, hogy post szülessen belőle, de eljutottam a sokadik oldalon oda is, hogy mit kell eladni (először természetesen megvenni). Úgynevezett Report-okat árulnak, amikből megtanuljuk, hogy legyünk gazdagok az internet segítségével, magyarul bulk-mail tanfolyam összekötve egy jó kis piramisjátékra hajazó értékesítési rendszerrel (a neveket megváltoztattam):


REPORT#1:
"The insider?s Guide to Advertising for Free on the Internet"
"Hogyan hirdethetünk ingyenesen az Interneten?"
Eladó: Sz. úr


REPORT#2:
"The Insider?s Guide to Sending E-mail on the Internet"
"Hogyan küldhetünk tömeges e-mail-eket?"
Eladó: M. úr


REPORT#3:
"The Secrets to Multilevel Marketing on the Internet"
"Az Internet-MLM titkai."
Eladó: K. úr


REPORT#4:
"How to become a Millionaire utilizing the Power of Multilevel Marketing and the Internet"
"Hogyan válhatunk milliomossá, az Internet-MLM erejének kihasználásával?"
Eladó: R. úr



A temékeket darabonként 10 USD-ért lehet megvásárolni (mindet meg kell venni), amit a termék mellett feltüntetett eladónak kell kizárólag készpénzben (csak dollár) postai úton elküldeni. A csőbehúzott meg úgy kereshet vele pénzt, ha minél több embernek továbbküldi e-mail-ben, annyi módosítással, hogy ő ugrik az eladói lista végére.

Megragadó, hogy piramisjátékszerű körítéssel árulnak oktatóanyagot arról, hogyan árasszuk el szarral az internetet. A kp-s fizetés postai úton szintén szemet gyönyörködtető megoldás.

Erre tessenek gombot varrni!

1 komment

Címkék: spam pénz piramisjáték mlm bulk mail

A bejegyzés trackback címe:

https://vagdalthus.blog.hu/api/trackback/id/tr57235328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.03.23. 08:16:56

Megszűnt a több évtizedes munkahelyem.
Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezdtem el keresni az interneten. Így bukkantam rá a KMD által kínált lehetősére, melyet mindenkinek ajánlok a mellékelt honlapon:

kmdholding.com/hub3p3a
süti beállítások módosítása