HTML

Vagdalthús

Gyűjteményes SPAM- és HOAX-lexikon, minden ami szemet szúr a kukában.

(X)

Friss topikok

  • : Megszűnt a több évtizedes munkahelyem. Saját kezembe kellett venni a sorsom alakulását, ezért kezd... (2012.03.23. 08:16) Küldj 10$-t és megtanítunk SPAM-elni
  • aranyhaj.blogspot.com: Amikor a szüleim először kaptak ilyen levelet, komolyan elhitték, hogy nyertek valamit. :-) Ez pár... (2007.12.12. 20:54) Nyertem a lottón!
  • B-road: Renesis: ertelme gondolom az, hogy egy ido utan kezd kimenni a divatbol a dohanyzas, es egyre keve... (2007.12.05. 11:01) Jól nézd meg, honnan rendelsz cigit

Linkblog

Házassági ajánlat a postaládában

2007.12.04. 22:43 Szilu

Azt hittem már soha nem kapok több házassági ajánlatot interneten, de hál'istennek tévedtem. Újult erővel támadnak az orosz és ukrán hölgyek, akik férjet keresnek. Régebben rendeszeresen kaptam ajánlatokat Bride For You tárggyal. Ezekben csupa jó parti szerepelt keresztnévvel, képpel és rövid jellemzéssel. Tatjana (26), szeret sportolni, jól főz, hobbija a vasalás, és hasonlók. Mind arra várnak, hogy jön a szőke nyugati herceg hófehér jaguáron és elviszi amérikába. Ehhez képest a mostani próbálkozás elég gyenge, se kép, se konkrét leírás, ráadásul azzal sincs tisztában a feladó, hogy a világ ezen felén idén a tavasz épp nem decemberre esik.

Hello!

Spring has finally come! Romance is in the air!

Beautiful and still single (!!!) Russian and Ukrainian women are eager to
meet you! They have placed their profiles at SingleRussianGirls dating site
and waiting for your emails.

Don't loose time and come get registered FREE at http://bestukrainebridespro.info/?idAff=33

say about this all your friends

hosting is bad , if site too slow , then refresh .
if this link does not exist then please wait new link 1-7 days.
 
daisy carefree duck

Szólj hozzá!

Címkék: spam társkereső feleség házasságközvetítés

A bejegyzés trackback címe:

https://vagdalthus.blog.hu/api/trackback/id/tr84252720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása